Europa Conference League

Από το άγχος, στην αγκαλιά Μεντιλίμπαρ και την έκρηξη συναισθημάτων: Η φοβερή παρακάμερα από το έπος του Ολυμπιακού!

Η κάμερα της Cosmote TV κατέγραψε εκπληκτικές σκηνές από τον τελικό του Europa Conference League που βρήκε τον Ολυμπιακό να λυγίζει τη Φιορεντίνα και να γράφει ιστορία.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα έπος, σηκώνοντας το ευρωπαϊκό στον ουρανό της Νέας Φιλαδέφλειας. Σε έναν τελικό για γερά νεύρα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατάφερε να λυγίσει τη Φιορεντίνα χάρη στη γκολάρα του Ελ Κααμπί στο 116’ της παράτασης και κατέκτησε το Conference League!

Αυτός ο άθλος που πέτυχαν οι «κομάντος» με τα ερυθρόλευκα υπό την άρτια καθοδήγηση του στρατηγού τους είναι ένα ιστορικό επίτευγμα που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο χορτάρι της «OPAP Arena» ήταν μοναδικές. Το άγχος ξεχείλιζε, ενώ σε κάθε φάση που περνούσε υπήρξε και ένα κοντράστ συναισθημάτων.

Μέχρι που ο Μαροκινός στράικερ βρήκε δίχτυα και έστειλε στον… έβδομο ουρανό τους εκατομμύρια οπαδούς του Ολυμπιακού, με άπαντες να γίνονται ένα κουβάρι.

Ακόμα και ο Βάσκος τεχνικός κυλίστηκε στο χορτάρι, αγκαλιά με τους συνεργάτες του, με την παρακάμερα που έδωσε στη δημοσιότητα η Cosmote TV να είναι συγκλονιστική και να αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x